ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ

Η εταιρία LANG Technik με έδρα την Γερμανία, κατασκευάζει συστήματα συγκράτησης για την βιομηχανία για περίπου 25 χρόνια.
Τα προϊόντα LANG φέρουν καινοτομίες με παγκόσμιες πατέντες, έχοντας μεγάλη αποδοχή σε διάφορες εφαρμογές όπως Αυτοκινητοβιομηχανία, Αεροπορική βιομηχανία, παραγωγή εξαρτημάτων ακριβείας και άλλες πολλές.  Εκτός από την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία, Grip-Fix τα συστήματα Makro-Grip και σε συνδυασμό με τα σύστηματα Quick-Point είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα συγκράτησης για απλές ή 5-αξόνων εφαρμογές. Μαζί με το Quick-Tower, to Quick-Point σύστημα παρέχει εξαιρετικά ευέλικτες δυνατότητες συγκράτησης για οριζόντια κέντρα κατεργασίας.
Συστήματα αυτοματισμού για μικρές παρτίδες μέχρι 10 τεμάχια, το Eco-Compact αυτοματοποιεί την παραγωγή των εργαλειομηχανών και των συστημάτων χειρισμού τέλεια με πολύ μικρό κόστος κτήσης.

Η εντελώς νέα σειρά προϊόντων Makro-Grip Ultra προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες σύσφιξης και μπορεί να αλλάξει γρήγορα και εύκολα ταυτόχρονα.

Χάρη στην επεκτασιμότητα των μονάδων του, το Makro-Grip Ultra είναι ικανό να συσφίγγει τμήματα μήκους 810 mm και με ασφάλεια. Με το μέγεθός του, ωθεί το κράτημα εργασίας LANG σε νέα ύψη και είναι κατάλληλο για εφαρμογές καλουπιού και σύσφιξης επίπεδων και μεγάλων δοκιμίων.

Διαφορετικά ύψη συστήματος, ανεξάρτητα επεκτάσιμα εύρη σύσφιξης, εναλλάξιμοι τύποι σιαγόνων σύσφιξης και χρήσιμα αξεσουάρ – Το Makro-Grip Ultra είναι εξαιρετικά ευέλικτο και ισχύει εξίσου για μονό ή πολλαπλά συστήματα, ορθογωνικής διατομής, στρογγυλά ή ασύμμετρα αντικείμενα εργασίας. Μέσω της ευρείας γκάμας πιθανών διαμορφώσεων, το αρθρωτό σύστημα καλύπτει πρακτικά οποιαδήποτε εφαρμογή σύσφιξης που μπορεί να φανταστεί κανείς.

Makro-Grip Stamping Unit

Με την πνευματικο-υδραυλική πρέσα δημιουργείται αποτύπωμα στο κομμάτι προς κατεργασία για εύκολη συγκράτηση στα μεγγενάκια. Η πίεση που ασκείται στο κομμάτι φτάνει τα 200bar. Η νέα βασική έκδοση της μονάδας κινητής πρέσας διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις ανάλογα το μέγεθος και την ποιότητα των υλικών προς κατεργασία. Διαφορετικά μοντέλα του συστήματος αυτού είναι διαθέσιμα για κάθε εφαρμογή.

Makro-Grip 5-Axis

Οι καλύτερες και πιο αξιόπιστες μέγγενες για 5-Αξονικές κατεργασίες. Προσδίδουν υψηλή πίεση συγκράτησης κομματιών με ελάχιστη απαιτούμενη δύναμη στον κοχλία. Με υψηλής αντοχής δόντια στα μάγουλα μπορούν να συγκρατήσουν κομμάτια πολύ μεγαλύτερα απ’το μέγεθος των μέγγενων. Σχετικά εύκολη διαχείριση και τοποθέτηση μέγγενης λόγω μικρού βάρους. Συνδυάζονται με παλέτες Zero-Point. Διατίθενται σε μεγέθη 46, 77 και 125.

Quick-Point

Eπρόκειτο για συνδυαστικό σύστημα παλετών το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε τραπέζι μηχανής. Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά συστήματα Quick-point τα οποία μπορούν να συνδυαστούν με αντίστοιχα ίδια ή διαφορετικά μεταξύ τους και να δεχτούν μία ή περισσότερες μέγγενες Makro-Grip. Έχουν ακρίβεια θέσης 8μm και μεγάλη αντοχή στο χρόνο ακόμα και σε επιθετικά διαβρωτικά υγρά όπως τα ψυκτικά των μηχανών.

Makro-4Grip

Επρόκειτο για συστήματα συγκράτησης στρογγυλών κομματιών με τη βοήθεια νέων ζευγαριών σιαγόνων ανάλογα της διαμέτρου των δοκιμίων προς συγκράτηση. Οι σιαγόνες αυτές αντικαθιστούν τις συμβατικές στην ίδια μέγγενη. Είναι ιδανικά για 5-αξονικές μηχανές και το εύρος διαμέτρων συγκράτησης είναι από 36-300mm. Οι σιαγόνες είναι διαθέσιμες για τα μεγέθη μεγγενών 77 και 125. Για το αποτύπωμα στο δοκίμιο απαιτείται ανάλογο ζευγάρι σιαγόνων στην πρέσα (Stamping Unit).

Automation

Τα Robo-Trex 52 & 96 είναι δύο σχετικά μικρά σε μέγεθος συστήματα αυτοματισμού τα οποία μπορούν δεχτούν έως 168 μέγγενες. Μπορούν να συνεργαστούν με οποιαδήποτε Κέντρα Κατεργασίας, τοποθετούνται σε οποιαδήποτε πλευρά της μηχανής. Δεν απαιτείται σύστημα προστασίας, λόγω χαμηλών πνευματικών δυνάμεων Μεγάλα αντικείμενα – κομμάτια μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα με κενές θέσεις ανάμεσα στην μέγγενη. Εύκολη φόρτωση εγγενών εν ώρα λειτουργίας.

Clean-Tec

Αυτόματο σύστημα καθαρισμού κομματιών από ψυκτικά και γρέζια μετά το πέρας της κατεργασίας. Το Clean-Tec προσδίδει έναν ασφαλέστερο και ταχύτατο τρόπο απομάκρυνσης γρεζιών και ψυκτικών από τα δοκίμια και συστήματα πρόσδεσης αυτών στα CNC κέντρα κατεργασίας από τον παραδοσιακό τρόπο καθαρισμού με πεπιεσμένο αέρα. Το Clean-Tec λειτουργεί με την εισαγωγή μιας γραμμής κώδικα στο τρέχον πρόγραμμα κοπής του δοκιμίου ή με το κάλεσμα MACRO εντολής.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ