σΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ

Ο οίκος EROWA AG, αναπτύσει, παράγει, προτείνει και διανέμει παγκοσμίως συστήματα συγκράτησης, φόρτωσης, μέτρησης, διαχείρισης, αυτοματισμού σε μεγάλη κλίμακα διαφορετικότητας και ποικιλίας για κάθε μηχανολογική εφαρμογή. Εφαρμογές όπως σε Ηλεκροδιαβρώσεις Σύρματος και Βύθισης Ηλεκτροδίου, Κάθετα και Οριζόντια Κέντρα Κατεργασίας, Τόρνους και CMM. Η EROWA AG ιδρύθηκε το 1970 με έδρα την Ελβετία. Τα συστήματα διαχείρισης τοποθέτησης εργοτεμαχίων σε Παλέτες & Zero-Point έχουν ακρίβεια θέσης 2μm και η τοποθέτηση της – των παλέτας -τών, γίνεται σε sec. Επίσης θεωρείται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές Ρομποτικών Συστημάτων και Αυτοματισμού με συστήματα έτοιμα να συνδεθούν με κάθε CNC μηχανή. Τα ρομποτικά της συστήματα εξυπηρετούν από μία μηχανή έως και γραμμή παραγωγής με πολλαπλές  μηχανές στην ίδια γραμμή. Όλα τα συστήματα έχουν ως πρότυπο την τεχνολογία INDUSTRY 4.0.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ EROWA

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ZERO-POINT EROWA

ITS System

Το αυθεντικό και πιο διαδεδομένο σύστημα συγκράτησης εργοτεμαχίων και ηλεκτροδίων της EROWA με εκατομμύρια συστήματα ανά τον κόσμο. Το ITS είναι ιδανικό για Ηλεκροδιαβρώσεις και κομμάτια με διαστάεις έως 150x150x150mm, η ακριβειά του είναι 2μm.

Power_Chuck

Power Chuck

Το πιο σύνηθες σύστημα σύστημα συγκράτησης με εφαρμογή κυρίως σε κέντρα κατεργασίας και Ηλεκτροδιαβρώσεις, ιδανικό για δοκίμια με διαστάσεις έως 160x160x250 mm, με ακρίβεια θέσης 2μm.

Production Chuck 210

Το σύστημα αυτό είναι ιδανικό για Κέντρα τόρνευσης και 5-αξονικές μηχανές με ακρίβεια 4μm και μέγιστες διαστάσεις εργοτεμαχίων έως 400 x 400 x 400 mm, με ακρίβεια θέσης 2μm.

UPC_3

UPC SYSTEM

Σύστημα παλετών EROWA UPC (Universal Power Chuck) το πιο διαδεδομένο σύστημα με εξαιρετική ακρίβεια για το μέγεθος και την εφαρμογή. Εξαιρετικό για Κάθετα και Οριζόντια Κέντρα Κατεργασίας για κομμάτια με διαστάσεις έως 500 x 500 x 500 mm και με ακρίβεια τοποθέτησης 2μm.

MTS & MTS 2.0 SYSTEM

Το σύστημα MTS είναι ένα “ανοιχτού τύπου” διαχείρισης και επεκτασιμότητας σύστημα δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη την ευελιξία έτσι ώστε η συγκράτηση του δοκιμίου να φθάνει στα μέγιστα όρια φακέλου εργασίας της μηχανής. Η ακρίβεια του συστήματος MTS είναι στα 5μm.Το σύστημα MTS 2.0 αυξάνει τον έλεγχο διαχείρισης και δύναμης συγκράτησης και η ακρίβειά του είναι εγγυημένη έως τα 2μm.

CTS System

Επρόκειτο για ένα σύστημα συγκράτησης με collet tooling system CTS, ιδανικό για μεγάλου εύρους μικρών και πολλών κομματιών με ακρίβεια μm και ευελιξία στη διαχείριση και προετοιμασία σε δευτερόλεπτα. FTS Fine Tooling System FTS είναι ιδανικό για μικρού μεγέθους και μικρού βάρους κομμάτια με μέγιστες διαστάσεις 100x100x100mm. Ακρίβεια: 2 μm.

PRESETTING SYSTEM

Για τον διαστασιολογικό – ποιοτικό έλεγχο, στη γραμμή παραγωγής ή δίπλα σε ένα ή περισσότερα CNC η EROWA διαθέτει διάφορα συστήματα προετοιμασίας, διαστασολόγισης, μηδενισμού και ελέγχου κομματιών. Το όλο σύστημα συνεργάζεται με οποιοδήποτε από τα συστήματα συγκράτησης της εταιρίας με αποτέλεσμα την εύκολη διαχείρηση, έλεγχο και διόρθωση σε πολύ μικρό χρόνο και χωρίς την απαίτηση του επαναπροσδιορισμού του μηδενικό σημείου αναφοράς.

ROBOTS

Για πλήρες αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγωγής κομματιών σε γραμμή παραγωγής ή απλώς σύνδεση αυτοματισμού με ένα ή περισσότερα CNC η EROWA προσφέρει μεγάλη ποικιλία συστημάτων αναλόγως της διαδικασία, τον αριθμό των μηχανών που πρέπει να συνδεθούν την διαφορετικότητα και το μέγεθος των κομματιών.Τα συστήματα δίνουν τη δυνατότητα λειτουργίας για 168 ώρες την εβδομάδα με διαχείριση του συστήματος από ένας κεντρικό Η/Υ.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ