ΛΟΓΙΣΜΙΚΑ CAD/CAM

OPTICAM

Modules

Options

Το OPTICAM είναι ένα λογισμικό Computer Aided Manufacturing (CAM) βασισμένο σε μια ολοκληρωμένη λύση με ενσωματωμένα εργαλεία για την σχεδίαση γεωμετρικών μοντέλων CAD ή και εισάγοντας μοντέλα έτοιμα από εξωτερικά συστήματα CAD.  Το OPTICAM λαμβάνει κεντρικό ρόλο σε ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις CAM αλλά επίσης είναι ιδανικό στο να προσφέρει μια προσιτή λύση για κάθε μέγεθος εταιρίας στο προγραμματιστικό μέρος των CNC. 

Το OPTICAM επιτρέπει στις μηχανές να παράγουν εξαρτήματα γρήγορα και οικονομικά και μπορεί να διευρύνει το φάσμα εργασιών που ένα χρήστης θέλει να παράγει. Βασικό πλεονέκτημα του συστήματος είναι η μοναδική προσέγγιση προσφέροντας ισχυρά χαρακτηριστικά με την απλότητα χρήσης. Η υιοθέτηση ενός γραφικού περιβάλλοντος χρήστη σε λειτουργικό Windows σε αυτόνομο η δικτυακό Η/Υ παρέχει ευκολία χρήσης στον σχεδιασμό. Το σύστημα υποστηρίζει όλων των ειδών από POST processors για κάθε Controller οι οποίοι παράγουν υψηλής ποιότητας κώδικα για κάθε μηχανή. Υποστηρίζει στον περιλαμβανόμενο εξοπλισμό, IGES, DXF, AutoCAD DWG, AutoCAD Inventor, Solid Works, Solid Edge, IronCad και Solid IGES, επιπλέον διατίθεται CATIA V4, V5, UGS, Pro Engineer, VDA, STEP.

WIRE EDM

Wire EDM Module, ότι πιο προηγμένο παραμμετρικό σύστημα CAM υπάρχει σήμερα. Έξυπνοι αλγόριθμοι με το Wire Expert, αναγνωρίζουν αυτόματα τη γεωμετρία και παραμμετροποιούν την κοπή σε δευτερόλεπτα.

MILLING

Μ ετο Milling Expert, έχουμε τη δυνατότητα επιλογής σταρτηγικής κοπής από απλές 2.5 έως 3D κοπές 5 αξόνων. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα επιλογής στρατηγικής για ξεχονδρίσματα και φινιρίσματα.

TURNING

Με το Module Turning έχουμε τη δυαντότητα προγραμματισμού οποιαδήποτε CNC τόρνου από έναν απλό 2 αξόνων έως και Multi-Task με Β' άξονα. Υποστηρίζει όλα τα controls της βιομηχανίας.

LASER

Το σύστημα αυτό υποστηρίζει κοπές 2D για Laser & WaterJet καθώς και 3D κοπές με προγραμματισμό κεφαλής ή διαιρέτη. PentaCut: 5-άξονες ταυτόχρονα. TubeCut: 6-άξονες ταυτόχρονα.Nesting

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ