ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Επιλέξτε από μια μεγάλη γκάμα ποϊόντων περιφερειακού εξοπλισμού μηχανουργείων για κάθε ανάγκη και εφαρμογή.

Ο Γερμανικός οίκος FLOTT εξοπλισμού μηχανουργείων,  συνεχίζει να κατασκευάζει εξ’ ολοκλήρου τα μηχανήματά του στην Γερμανία κρατώντας την παράδοση 155 ετών εξελίσσοντάς τα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, επενδύοντας το 5% ετησίως του τζίρου στην εξέλιξη και ανάπτυξη νέων προϊόντων.
Αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι ο εκάστοτε πελάτης απολαμβάνει προνόμια όπως αξιοπιστία, ποιότητα, τελευταία λέξη τεχνολογίας με καινοτομίες και εργονομία σε κάθε μηχάνημα του αγοράζει.
Η ποιότητα κατασκευής και η αντοχή στο χρόνο είναι τα δύο ποιο βασικά στοιχεία τα συστήματα FLOTT φημίζονται και αναγνωρίζονται. Στην μεγάλη γκάμα προϊόντων του οίκου FLOTT θα βρείτε τεράστια ποικιλία από ΔΡΑΠΑΝΑ αυτόματα, NC, και βαρέως τύπου με κιβώτια. Επίσης, οριζόντια πριόνια, δίδυμους τροχούς και ιμάντες τροχίσματος συμπληρώνουν τη γκάμα μηχανημάτων του οίκου FLOTT.   

Για κάθε αναβάθμιση με 4º ή 5º άξονα οποιοδήποτε CNC Κέντρου Κατεργασίας ή CNC Ρεκτιφιέ, η εταιρία μας συνεργάζεται με τους διεθνούς φήμης κατασκευαστές διαιρετών, pL LEHMANN AG, καθώς και με τον οίκο KITAGAWA, προβάλοντας μια εξαιρετικά μεγάλη γκάμα συστημάτων ενός ή δύο αξόνων και σε πολλούς συνδυασμούς με μονή ή πολλαπλή άτρακτο για οποιοδήποτε Controller και CNC μηχανή.
Όλοι οι διαιρέτες κατασκευάζονται με γνώμονα την ΠΟΙΟΤΗΤΑ, την ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, την ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ και την ΕΥΕΛΙΞΙΑ.

Η εταιρία SCS, κατασκευάζει συστήματα Υψηλής Πίεσης και συστήματα Ψύξης ψυκτικών υγρών για κάθε CNC μηχανή.
Οι αντλίες Υψηλής Πίεσης χωρίζονται σε κατηγορίες εφαρμογών όπως:
i) 15 – 70 MpA (με επιλογή παροχής)
ii) 70 – 135 MpA (με επιλογή παροχής)
Μοντέλα: ΣΕΙΡΑ-1000, ΣΕΙΡΑ-1400, ΣΕΙΡΑ-2000.
Όλα τα μοντέλα έχουν στον περιλαμβανόμενο εξοπλισμό, σταθερή παροχή και επιπλέον μπορούν να δεχθούν σύστημα μεταβλητής παροχής με Μ-εντολή.

Για τον περιφερειακό εξοπλισμό των CNC και όχι μόνο τόρνων η εταιρία μας είναι επίσημος συνεργάτης του Ιαπωνικού οίκου KITAGAWA για πάνω από 10 χρόνια.
Προμηθεύουμε και υποστηρίζουμε τα παρακάτω προϊόντα:
– Chucks αυτόματα ή μηχανικά
– Μάγουλα σκληρά ή μαλακά για κάθε τύπου Chuck
– Collet Chucks 
– Collets για τα Collet Chucks
– Μεγάλη ποικιλία από Μέγγενες ακριβείας

Για κάθε εφαρμογή όπου απαιτείται ανεξίτηλη χάραξη – γραφή, μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών συστημάτων και διαφορετικών τεχνολογιών, η εταιρία μας μπορεί να διαθέσει με γνώμονα την ανάλογη εφαρμογή.
Με συνεργασία πέραν της δεκαπενταετίας συνεργαζόμαστε με την εταιρία ÖSTLING καλύπτοντας όλο το φάσμα τεχνολογιών για κάθε ζητούμενο ανάλογης εφαρμογής.
Τα συστήματα προς διάθεση είναι:


– ELECTROLITIC MARKING

ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

Διαθέτουμε και διανέμουμε μεγάλη ποικιλία Ευρωπαϊκής και Ιαπωνικής προέλευσης αναλώσιμα για όλους τους κατασκευαστές μηχανών Ηλεκτροδίαβρωσης Σύρματος και Βύθισης Ηλεκτροδίου. Όπως:
Σύρματα: 
Τα, Ιαπωνικής προέλευσης, προϊόντα OKI, κατασκευάζονται με υψηλά πρότυπα καθαρότητας υλικού, μηχανικής ευθύτητας, σταθερή διάμετρο, υψηλής αντοχής σε εφελκυσμό και μια σειρά από διαμέτρων και μεγέθη μπομπίνων.  Nozzles: 
Τα εξαρτήματα αυτά είναι σχεδιασμένα να κρατούν σε υψηλό επίπεδο την απόδοση των μηχανών. Κατασκευασμένα με τις προδιαγραφές των κατασκευαστών των μηχανών μειώνεται η πιθανότητα προβλημάτων ροής νερού. Τα κεραμικά ελέγχουν χωρίς απώλειες της πίεσης την ροή αυτή. 
Οδηγοί: 
Διαμαντούχοι οδηγοί παρέχουν εγγυημένη ποιότητα. Είναι σχεδιασμένοι να κρατούν σε υψηλή απόδοση το ρεύμα χωρίς απώλειες.
Ρητίνες: 
Τα προγράμματα ρητίνης είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των μηχανών στην επεξεργασία ποιότητας νερού, για όλους τους κατασκευαστές. Οι ρητίνες χρησιμοποιούν αναλογία 60/40 ανιόντων / κατιόντων μείγμα για να σας δώσει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της ρητίνης.
Φίλτρα:
Φίλτρα εισαγωγής από Ιαπωνία και Γερμανία για κάθε μηχανή και κατασκευαστή. Τα φίλτρα Ιαπωνικής προέλευσης έχουν ειδική επεξεργασία για να κρατούν σε ικανοποιητικά επίπεδα το ποσό απιονισμού με αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της ρυτίνης και των φίλτρων.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ