ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Σχεδιασμός Αυτοματισμού

Πέραν των έτοιμων συστημάτων αυτοματισμού των οίκων που συνεργαζόμαστε όπως EROWA, LANG, BARLOAD, η εταιρεία μας σχεδιάζει συστήματα ρομποτικά, προσαρμόζοντας την κατασκευή στην εκάστοτε εφαρμογή αναλόγως της εκάστοτε εφαρμογής.

CNC Παραμμετροποίηση

Με εμπειρία 25 ετών οι μηχανικοί μας αλλά και με τη βοήθεια περιφερειακού εξοπλισμού που το τεχνικό τμήμα διαθέτει, είναι σε θέση να υποστηρίξουν τρέχουσες ανάγκες των πελατών μας σε μηχανικά αλλά και ηλεκτρονικά  μέρη σε Controllers και συστήματα ισχύος. 

CMM Διακρίβωση

Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη από το οίκο Wenzel ως AFTER SALES SERVICE PARTNER κατά τα πρότυπα WENZEL PQP. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν εγκατάσταση, εκπαίδευση χειρισμού – προγραμματισμού, διακρίβωση με εξειδικευμένο εξοπλισμό (καλίμπρες) κατά τα πρότυπα ISO.

Service

Έχοντας επενδύσει σε τεχνογνωσία των τεχνικών μας με συνεχείς εκπαιδεύσεις, η εταιρία TechGroup κατέχει υψηλή θέση σε επίπεδο παροχής υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και Service και έχει πετύχει την αναγνώρισή της ως μία από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο της. Μέσα από τις υπηρεσίες της και τις παροχές της έχει συμβάλει στην ανάπτυξη του επιπέδου των υπηρεσιών στην Ελληνική αγορά.

Υπηρεσίες