Η Tech Group
Συστήματα Haimer Shrink Fit

Συστήματα Shrink Fit
Αυξήστε την παραγωγικότητά σας με προϊόντα υψηλής ακρίβειας από το Γερμανικό οίκο Haimer. Ανακαλύψτε γιατί "Η ποιότητα κερδίζει » το σλόγκαν της εταιρίας.

Νέας Γενιάς μηχανήματα Shrink Fit διαθέτουν ένα πατενταρισμένο "ρυθμιζόμενο " επαγωγικής σπείρας σύστημα, το οποίο ρυθμίζεται τόσο σε μήκος όσο και σε διάμετρο. Τα συστήματα Shrink Fit από την Haimer είναι ακόμα τα ταχύτερα μηχανήματα στην αγορά - 5 δευτερόλεπτα να θερμάνουν το εργαλείο, 30 δευτερόλεπτα για να το κρυώσουν. Ικανές να συσφίξει εργαλεία κοπής και προεκτάσεις αυτών με στελέχη διαμέτρου από 3mm - 32mm, τόσο για καρβίδιο όσο και HSS. Προσφέρεται με μια προαιρετική δυνατότητα κώνου 50mm, με ολοκληρωμένο σύστημα επιλογής θέση ύψους κεφαλής για εύκολη προεπιλογή εργαλείου και πολλαπλούς σταθμούς εργαλείων για τις ταυτόχρονες εργασίες.

Εγγυημένη ακρίβεια run-out που δεν υπερβαίνει 0,003mm, όταν χρησιμοποιούνται τσοκ από τον Haimer.

Εργαλεία
Είτε πρόκειται για Shrink Fit τσοκς, ER τσοκς, arbors facemills ή υψηλής ακρίβειας Collet τσοκς, τα εργαλεία Haimer είναι η πρώτη επιλογή για όλες τις CNC εφαρμογές και ανάγκες. Όλοι οι εργαλειοδέτες είναι προ-ζηγοσταθμισμένα κατά G2.5 προδιαγραφές και είναι διαθέσιμα σε όλες τις τυποποιήσεις κώνων συμπεριλαμβανομένων BT30 και BT40 μεγεθών. Νέα προϊόντα περιλαμβάνουν το "Power Chuck" αντικραδασμικά shrink Fit & "Mini-Shrink" τσοκς και προεκτάσεις, σχεδιασμένα ειδικά για Die & Mold εφαρμογές.

 

Συστήματα Ζυγοστάθμισης
οι μηχανές ζυγοστάθμισης Haimer, θα σας βοηθήσει να ζυγοσταθμίσετε τα εργαλεία, όπως μαχαιροκαφαλές και τροχούς τροχιστικών σε 1 ή 2 επίπεδα. Τα ζυγοσταθμισμένα εργαλεία βελτιώνουν την επιφάνεια κοπής, δημιουργούν λιγότερους κραδασμούς και μπορούν να μειώουν το χρόνο κοπής αφού επιτρέπουν ταχύτερες κοπές. Όλα τα συστήματα Ζυγοστάθμισης φέρουν λογισμικό Ζυγοστάθμισης. Διατίθεται με το προαιρετική αναμονή σύνδεσης με υπολογιστή και εκτυπωτή για διαχείριση και εκτύπωση αποτελεσμάτων. Η μηχανή διατίθεται με ενσωματωμένο presetter εργαλείο, και αναμονές για CAT, HSK, BT, SK και CAPTO κεφαλές.

περισσότερα για τα προΐόντα Haimer...

Σχετικά Βίντεο

evden eve nakliyat

© TechGroup. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

TechGroup Υποστήριξη CNC συστημάτων
Βιομηχανικός εξοπλισμός, Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης

κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia

youtube techgroupfacebook techgroup