Η Tech Group
PEPS ΤΟΡΝΟΣ

Το PEPS για τόρνο είναι μια κορυφαία λύση που παρέχει μια πρακτική και έξυπνη λύση στον σχεδιασμό και προγραμματισμό των CNC τόρνων, τόσο σε δυαξονικό προγραμματισμό όσο και σε κέντρα τόρνευσης με B, C και Υ άξονες με περιστρεφόμενα εργαλεία καθώς και πολυάτρακτες μηχανές.  

Το PEPS για τόρνο περιλαμβάνει μεγάλη βάση δεδομένων για μηχανές με Controllers όπως Mitsubishi, MAPPS Mori, Acramatic, EltroPilot, Fagor, Fanuc, GE, Num, Okuma OSP, Philips, Siemens and Traub.

το συγκεκριμένο module προσφέρει εύκολο και απλό λειτουργικό περιβάλλον προγραμματισμού με κύκλους κατεργασίας για Ξεχόνδρισμα, ημι-φινίρισμα, φινίρισμα, σχίσιμο, τρύπημα, διάνοιξη σπειρώματος και Offset κομματιών.   

Επίσης, έχει μια ολοκληρωμένη βάση δεδομένων εργαλείων. Εργαλεία και εργαλειοδέτες αποθηκεύονται με όλα τα σχετικά δεδομένα συνυφασμένα με όλους τους τύπους υλικών και συνθήκες κοπής. Συγκεκριμένα στυλ προγραμματισμού με ακρίβεια ενημερώνουν τον χρήστη όπως την πρόωση και την ταχύτητα.  Η βάση δεδομένων να κλιθεί βάσει φίλτρων λειτουργικότητας, μπορεί επίσης να επεκταθεί με εισαγωγή πληροφοριών εργαλείων από εξωτερικές πηγές.

Αφού το αντικείμενο σχεδιαστεί στο περιβάλλον CAD η εργασία μπορεί να προσομοιωθεί σε στερεό. Το PEPS αυτόματα ελέγχει το εργαλείο και τον εργαλειοδέτη σε σχέση με το μοντέλο και τα συστήματα πρόσδεσης προβάλλοντας προειδοποιήσεις όταν επρόκειτο να γίνει μια σύγκρουση, τόσο γραφικά όσο και μέσω της οθόνης προειδοποιητικά μηνύματα. Η εξέλιξη κοπής παριστάνεται σε γραφικό περιβάλλον, δείχνοντας το φασεολόγιο κοπής.

evden eve nakliyat

© TechGroup. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

TechGroup Υποστήριξη CNC συστημάτων
Βιομηχανικός εξοπλισμός, Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης

κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia

youtube techgroupfacebook techgroup