Η Tech Group
PEPS Φρέζα

Το PEPS Φρέζας είναι μια κορυφαία λύση που παρέχει μια πρακτική και έξυπνη λύση στον σχεδιασμό και προγραμματισμό των CNC Κέντρων Κατεργασίας τόσο σε τριαξονική όσο και πολυαξονική λειτουργία.

Περιλαμβάνει δε, μεγάλη βάση δεδομένων για κατασκευαστές όπως Acramatic, Deckel, Fadal, Fagor, Fanuc, Haas, Heidenhein, Hitachi-Seiki, Hurco, GE, Maho/Philips, Matsuura, Mori-Seiki, Num, Protrak, Siemens and Yasnac.

Κύκλοι όπως: Centre drilling, drilling, tapping, reaming, boring, helical milling, thread milling και mill drill προσδίδουν στον χρήστη την δυνατότητα επιλογής για οποιαδήποτε συνδυασμό με γνώμονα την ευκολία χρήσης. Βελτιστοποίηση της θέσης εργαλείου κοπής διασφαλίζει την καλύτερη και μικρότερη απόσταση εργαλείου – δοκιμίου εξοικονομώντας χρόνο σε πολύπλοκες εργασίες.

Το PEPS Φρέζας παράγει 2.0, 2.5 και 3D κοπές για απλές ή πολύπλοκες εργασίες όπως σε κύλινδρο, σφαίρα ή συνεχώς μεταβαλλόμενη τρισδιάστατη επιφάνεια. Απλές ρουτίνες και κύκλοι κατεργασίας περιλαμβάνονται σε όλα τα επίπεδα των modules.

Αφού το αντικείμενο σχεδιαστεί στο περιβάλλον CAD η εργασία μπορεί να προσομοιωθεί σε στερεό. Το PEPS αυτόματα ελέγχει το εργαλείο και τον εργαλειοδέτη σε σχέση με το μοντέλο και τα συστήματα πρόσδεσης προβάλλοντας προειδοποιήσεις όταν επρόκειτο να γίνει μια σύγκρουση, τόσο γραφικά όσο και μέσω της οθόνης προειδοποιητικά μηνύματα. Η εξέλιξη κοπής παριστάνεται σε γραφικό περιβάλλον, δείχνοντας το φασεολόγιο κοπής.

evden eve nakliyat

© TechGroup. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

TechGroup Υποστήριξη CNC συστημάτων
Βιομηχανικός εξοπλισμός, Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης

κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia

youtube techgroupfacebook techgroup