Η Tech Group
Αρχική Προϊόντα CAD/CAM OPTICAM – Προηγμένο CAM
OPTICAM – Προηγμένο CAM

Το OPTICAM είναι ένα λογισμικό Computer Aided Manufacturing (CAM) βασισμένο σε μια ολοκληρωμένη λύση με ενσωματωμένα εργαλεία για την σχεδίαση γεωμετρικών μοντέλων CAD ή και εισάγοντας μοντέλα έτοιμα από εξωτερικά συστήματα CAD.  Το OPTICAM λαμβάνει κεντρικό ρόλο σε ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις CAM αλλά επίσης είναι ιδανικό στο να προσφέρει μια προσιτή λύση για κάθε μέγεθος εταιρίας στο προγραμματιστικό μέρος των CNC. 

Το PEPS είναι διαθέσιμο στις παρακάτω λειτουργίες:

  • Wire EDM
  • 2.5d / 3D Milling / High-Speed Milling
  • Turning
  • 5 axis Laser cutting
  • 5 axis Tube cutting

Το OPTICAM επιτρέπει στις μηχανές να παράγουν εξαρτήματα γρήγορα και οικονομικά και μπορεί να διευρύνει το φάσμα εργασιών που ένα χρήστης θέλει να παράγει. Βασικό πλεονέκτημα του συστήματος είναι η μοναδική προσέγγιση προσφέροντας ισχυρά χαρακτηριστικά με την απλότητα χρήσης. Η υιοθέτηση ενός γραφικού περιβάλλοντος χρήστη σε λειτουργικό Windows σε αυτόνομο η δικτυακό Η/Υ παρέχει ευκολία χρήσης στον σχεδιασμό.

Το σύστημα υποστηρίζει όλων των ειδών από POST processors για κάθε Controller οι οποίοι παράγουν υψηλής ποιότητας κώδικα για κάθε μηχανή.   

Υποστηρίζει στον περιλαμβανόμενο εξοπλισμό, IGES, DXF, AutoCAD DWG, AutoCAD Inventor, Solid Works, Solid Edge, IronCad και Solid IGES, επιπλέον διατίθεται CATIA V4, V5, UGS, Pro Engineer, VDA, STEP.


 

 

evden eve nakliyat

© TechGroup. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

TechGroup Υποστήριξη CNC συστημάτων
Βιομηχανικός εξοπλισμός, Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης

κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia

youtube techgroupfacebook techgroup