Η Tech Group
Αρχική Προϊόντα Ρεκτιφιέ αξόνων Okamoto - Ρεκτιφιέ Κυνδρικά
Okamoto - Ρεκτιφιέ Κυνδρικά

Γενικά

Η επιτυχία της Ιαπωνικής εταιρείας Okamoto βασίζεται στην τεράστια τεχνογνωσία επεξεργασίας επιφανειών μετάλλων σε διαφορετικά υλικά καθώς και στις εξαιρετικές υπηρεσίες υποστήριξης των πελατών της. Στην Ευρώπη η Okamoto Machine Tool Europe GmbH, με έδρα το Langen, κοντά στη Φρανκφούρτη στη Γερμανία, έχει ένα σύγχρονο κέντρο διανομής και υποστήριξης για τους πελάτες της στην ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης.

Οι απαιτήσεις των πελατών Okamoto αναλύονται και στη συνέχεια υποβάλλονται στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της μητρικής εταιρείας στην Ιαπωνία. Στόχος της εταιρείας είναι να παρέχει στους πελάτες της, καινοτόμα προϊόντα με τη μεγαλύτερη ακρίβεια, μεγαλύτερη αξιοπιστία και εξαιρετική ευχρηστία

OGM350EX

OGM

CNC Κυλινδρικό ρεκτιφιέ εξωτερικής διαμέτρους υψηλής ακρίβειας.

Συμπαγείς κατασκευή, μονοκόμματο κρεβάτι τύπου Τ, με διπλές γλίστρες τύπου V επεξεργασμένες στο χέρι και κεφαλή τροχού στις 30°. Εύκολο στο προγραμματισμό control με έτοιμους κύκλους εργασίας, διαφορετικά Dressing Τροχών και λειτουργία Teach-In, δεν απαιτεί γνώσεις προγραμματισμού.   

IGM

CNC Κυλινδρικό ρεκτιφιέ εσωτερικών διαμέτρους και προσόπων, υψηλής ακρίβειας.

Συμπαγείς κατασκευή, μονοκόμματο κρεβάτι τύπου Τ, με διπλές γλίστρες τύπου V επεξεργασμένες στο χέρι και κεφαλή τροχού στις 30°. Εύκολο στο προγραμματισμό control σε διαλογικό περιβάλλον, διαφορετικά Dressing Τροχών και λειτουργία Teach-In, δεν απαιτεί γνώσεις προγραμματισμού.  Εύκολη διόρθωση κυλινδρικότητας και κώνου.

Περισσότερα για τα μηχανήματα Okamoto

evden eve nakliyat

© TechGroup. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

TechGroup Υποστήριξη CNC συστημάτων
Βιομηχανικός εξοπλισμός, Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης

κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia

youtube techgroupfacebook techgroup