Η Tech Group
Lipemec_Κυλινδρικά

Ο Γαλλικός οίκος Lipemec σχεδιάζει, κατασκευάζει και προωθεί στην αγορά μικρά Συμβατικά αλλά και (NC) επιφανείας και κυλινδρικά ρεκτιφιέ υψηλής ακρίβειας για εφαρμογές πρωτοτύπων, εργαλείων, μικρών και μεσαίων παραγωγών.

 

 

 

 

 


RC250

Αυτή η μηχανή έχει σχεδιαστεί ειδικά για το εξωτερική και το εσωτερική κατερασία μικρών κομματιών διαφόρων σχημάτων για μικρές παρτίδες που απαιτεί ένα ποιοτικό φινίρισμα επιφάνειας, εντός ανοχών και γεωμετρικής ακρίβειας σχήμα.

με χειροκίνητο έλεγχο, με μια χαμηλή πρόωση κοπής του διαμήκη άξονα, εύκολο χειρισμό και την εργονομία, κάνουν αυτό το κυλινδρικό ρεκτιφιέ ευχάριστο και απλό για καθημερινή χρήση.

 

 

 


RC250CY

Επρόκειτο για το κυλινδρικό ρεκτιφιέ RC250 με αυτόματο έλεγχο κατεργασίας είναι δε, ιδανικό για μεσαίας κατηγορίας παρτίδες παραγωγής, προσφέροντας την ευκολία χρήσης και ακριβή έλεγχο και για εσωτερικές και εξωτερικές εργασίες λείανσης.

Η αυτόματη λειτουργία επιτρέπει με προκαθορισμένους κύκλους προγραμματισμού τις γεωμετρικές συνθέσεις φασεολογίου. Αυτοί οι κύκλοι λαμβάνουν υπόψη το αρχικό κομμάτι έως τη τελική μορφή.

Κάθε κύκλος μπορεί να γίνεται αυτόματα, καθώς και χειροκίνητα με δύο ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου.

Περισσότερα για τα μηχανήματα Lipemecevden eve nakliyat

© TechGroup. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

TechGroup Υποστήριξη CNC συστημάτων
Βιομηχανικός εξοπλισμός, Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης

κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia

youtube techgroupfacebook techgroup