Η Tech Group
Scantech

Πολλές φορές συναντάμε ιδιαιτερότητες και δυσκολίες στη δουλειά μας και σε συνδυασμό με την απουσία  κατάλληλου εξοπλισμού το αποτέλεσμα είναι η μη σωστή εκτέλεση έργου.

Αντίστοιχα παραδείγματα συναντάμε στο χώρο του καλουπιού όπου πολλάκις φορές έχει ζητηθεί η αντιγραφή, ο σχεδιασμός και η κοπή καλουπιού για συγκεκριμένο εξάρτημα, χωρίς τη δυνατότητα τέλεσης λόγω απουσίας, CAD-CAM, CNC μηχανών αλλά και συστημάτων ψηφιοποίησης αντίστροφης μηχανολογίας (τις περισσότερες φορές).

Και ενώ για τα δύο πρώτα, CAD-CAM και CNC μηχανήματα, βλέπουμε μία άνθιση τα τελευταία χρόνια, στην κατηγορία Αντίστροφης μηχανολογίας με μη επαφής συστήματα αντιγραφής Laser Scanners, η Ελληνική αγορά βρίσκεται στην τελευταία θέση στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Eδώ, επεμβαίνει η εταιρία μας με τελευταίας γενιάς συστήματα Αντίστροφης Μηχανολογίας Laser Scanners.
Ειδικότερα, συστήματα τα οποία “μπαίνουν” στα CNC μηχανήματα και με την βοήθεια τους έχουν τη δυνατότητα Ψηφιοποίησης αντικειμένων για τον επικείμενο σχεδιασμό και κοπή καλουπιών.

Το ανεξάρτητο σύστημα  3D laser scanning για μηχανές CNC, μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε μηχανή CNC 3-5 αξόνων κάθετα κέντρα, οριζόντια κέντρα  και τριών αξόνων τόρνους.
Αποτελείται από μία κεφαλή Laser με δύο ψηφιακές κάμερες, ηλεκτρονική κάρτα επικοινωνίας με το κοντρόλ της μηχανής , καλώδια & αντάπτορα επικοινωνίας του κοντρόλ της μηχανής με τον εξωτερικό Η/Υ.

Με τη συσκευή αυτή έχουμε τη δυνατότητα να αντιγράψουμε αντικείμενα με ταχύτητα έως και 10 m/min ή να μετρήσουμε οπτικά διαστάσεις με την βοήθεια λογισμικού CARSO. Η ακρίβεια συλλογής σημείων είναι υψηλή και ανάλογη του ύψους καλιμπραρίσματος της ενεργής δέσμης Laser.

Όλα τα παραπάνω συστήματα συνοδεύονται από ολοκληρωμένο λογισμικό συλλογής νέφους σημείων (Carso) καθώς επίσης με module CAD/CAM.

Με το σύστημα αυτό έχουμε τη δυνατότητα συλλογής νέφους σημείων με ακρίβεια η οποία κυμαίνεται από ±0.02 έως    ±0.20 mm.
Η ακρίβεια της κεφαλής εξαρτάται από το Beam Height Calibration (40 – 400 mm) που ο κατασκευαστής έχει προδιαγράψει, καθώς και με την  ταχύτητα scanning.

Tα συστήματα αντίστροφης μηχανολογίας Laser Scanners του οίκου SCANTECH, προέρχονται από τη Δανία και με τη βοήθεια του λογισμικού CARSO το οποίο συνοδεύει τις κεφαλές Laser εξειδικεύονται στο χώρο των καλουπιών Injection και PET καθώς και στο χώρο της Σόλας παπουτσιών με μεγάλη επιτυχία.

Περισσότερα σχετικά με τα συστήματα αντίστροφης μηχανολογίας Scantech...

evden eve nakliyat

© TechGroup. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

TechGroup Υποστήριξη CNC συστημάτων
Βιομηχανικός εξοπλισμός, Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης

κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia

youtube techgroupfacebook techgroup