Η Tech Group
Αρχική Προϊόντα Ρεκτιφιέ επίπεδα Okamoto - Ρεκτιφιέ Επίπεδα
Okamoto - Ρεκτιφιέ Επίπεδα

Γενικά

Η επιτυχία της Ιαπωνικής εταιρείας Okamoto βασίζεται στην τεράστια τεχνογνωσία επεξεργασίας επιφανειών μετάλλων σε διαφορετικά υλικά καθώς και στις εξαιρετικές υπηρεσίες υποστήριξης των πελατών της. Στην Ευρώπη η Okamoto Machine Tool Europe GmbH, με έδρα το Langen, κοντά στη Φρανκφούρτη στη Γερμανία, έχει ένα σύγχρονο κέντρο διανομής και υποστήριξης για τους πελάτες της στην ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης.

Οι απαιτήσεις των πελατών Okamoto αναλύονται και στη συνέχεια υποβάλλονται στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της μητρικής εταιρείας στην Ιαπωνία. Στόχος της εταιρείας είναι να παρέχει στους πελάτες της, καινοτόμα προϊόντα με τη μεγαλύτερη ακρίβεια, μεγαλύτερη αξιοπιστία και εξαιρετική ευχρηστία

 


Σειρά ACC-DX

 

Εύκολο στο χειρισμό συμβατικής τεχνολογίας με διπλές γλίστρες, τύπου V, επίπεδο ρεκτιφιέ με Controller Okamoto.

Συνδυάζει τη δυνατότητα μεγάλης αφαίρεσης υλικού με την λεπτεπίλεπτη οδήγηση, spark-out και τραπέζι που σταματά σε συγκεκριμένη θέση μετά το πέρας της εργασίας.

Συμπαγής κατασκευή του χυτού με εξαιρετική στατική, δυναμική αντοχή και  υψηλά επίπεδα απορρόφησης κραδασμών απορρέουν από την δομή του GGG χυτού.  

 


Σειρά ACC-ΕX

 

Επίπεδο ρεκτιφιέ με Controller Okamoto, διπλές γλίστρες τύπου V και ηλεκτρονικό έλεγχο μετακίνησης και δυνατότητα Teach-In κύκλων εργασίας.

Επρόκειτο για ένα σύγχρονης τεχνολογίας σχεδιασμού και φιλικότητας χρήσης – ελέγχου ρεκτιφιέ για εργασίες από ένα δοκίμιο έως και μια παραγωγή. Με την ευκολία προγραμματισμού, τη δυνατότητα multi-plunge και κύκλων επιλογής ποιότητας επιφάνειας, εξοικονομούμε έως και 60% χρόνου απ’ότι με τα συμβατικού τύπου μηχανήματα.

Μεταβολές της ταχύτητας ή προώσεων κοπής μπορούν να γίνουν κατά τη διάρκεια κοπής.  

 


Σειρά ACC-SA

 

Εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, συμβατικής τεχνολογίας ρεκτιφιέ με Control από την Okamoto.

Απλά, πλήρως αυτόματη λειτουργία εργασία σε συνδυασμό με τη δυνατότητα να λειτουργεί χειροκίνητα

Βαρέως τύπου κατασκευή χυτού.

Ο συνδυασμός της δοκιμασμένης τεχνολογίας Okamoto με προχωρημένο σχεδιασμό και διπλές γλίστρες τύπου V στον εγκάρσιο και διαμήκη άξονα, εξασφαλίζει τη βέλτιστη ακαμψία, απορροφητικότητα κραδασμών και ακρίβεια.

Προηγμένα τεχνολογικά  μηχανήματα ρεκτιφιέ για επίπεδες επιφάνειας και τα προφίλ δοκιμίων με την εγγύηση της Okamoto.

 


Σειρά ACC-CA1

 

Προηγμένης απόδοσης ρεκτιφιέ επιφανείας ψηφιακά NC ελεγχόμενα με πλήρως αυτόματο πρόγραμμα εργασίας με το χαρακτηριστικό γνώρισμα πολλών εργασιών όπως: multi-plunge, coarse, fine finishing, auto dressing, spark out κτλ.

Ο συνδυασμός της δοκιμασμένης τεχνολογίας Okamoto με προχωρημένο σχεδιασμό με νεύρα στο κρεβάτι και βαρέως τύπου χυτό GGG, διασφαλίζει τη βέλτιστη ακαμψία, απορροφητικότητα κραδασμών και την ακρίβεια.

Διπλές γλίστρες τύπου V στον εγκάρσιο και διαμήκη άξονα και διαχρονική ακρίβεια. Η εγκάρσια κίνηση γίνεται με τη βοήθεια ψηφιακών ευθύγραμμων κανόνων μέτρησης στον εγκάρσιο άξονα στον περιλαμβανόμενο εξοπλισμό, κινητήρα servo και MPG εξασφαλίζουν εγγύηση ακρίβειας και επαναλληψιμότητας. Εύκολο στην χρήση και προγραμματισμό, εύκολο στο set-up με χρήση teach-in. Control με έγχρωμη οθόνη και διαλογικό σύστημα προγραμματισμού έως 99 εργασίες σε μία φάση μόνο. Αυτόματο dressing τροχού με αυτόματη αντιστάθμιση.

 


Σειρά ACC-CA2

 

Η σειρά αυτή φέρει ότι και η ACC-CA1 και επιπλέον επρόκειτο για CNC ρεκτιφιέ υψηλής ακρίβειας με control Fanuc και G κώδικα.

Μεγαλύτερο κρεβάτι (δεν κρεμάει το τραπέζι) με διαφορετικής δομή γλίστρες για μεγαλύτερη ταχύτητα και servo control σε όλους τους άξονες.

Περισσότερα για τα μηχανήματα Okamoto


 

evden eve nakliyat

© TechGroup. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

TechGroup Υποστήριξη CNC συστημάτων
Βιομηχανικός εξοπλισμός, Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης

κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia

youtube techgroupfacebook techgroup