Η Tech Group
Αρχική Προϊόντα CMM Wenzel Λογισμικό CM - QUARTIS
Λογισμικό CM - QUARTIS

Ένα λογισμικό για όλες τις λειτουργίες μέτρησης σε ένα CMM - Το κατάλληλο λογισμικό για σας!

Το Metrosoft είναι ένα καινοτόμο, φιλικό προς το χρήστη λογισμικό, χρησιμοποιείται με επιτυχία σε όλο τον κόσμο από κορυφαίους κατασκευαστές CMM αλλά και προμηθευτών περιφερειακού εξοπλισμού.

Περισσότερα από 29 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη λογισμικού για την τεχνολογία μέτρησης συντεταγμένων προσδίδει αξιοπιστία και εμπιστοσύνη.

Πάνω από 9.500 άδειες Metrosoft χρησιμοποιούνται με επιτυχία σε όλο τον κόσμο σε επιχειρήσεις στην αυτοκινητοβιομηχανία, η αεροδιαστημική, η έρευνα και βιομηχανίες μηχανικής.

Το Metrosoft έχει μια λογική, σύνθετη σχεδίαση που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας. Εξαιρετικά ανταγωνιστικά πακέτα λογισμικού είναι διαθέσιμα για όλους τους τομείς εφαρμογής.

Επιλέξτε το προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες σας καλύτερα:

Metrosoft QUARTIS είναι η νέα γενιά λογισμικού μέτρησης σε CMM.

Είναι σε όλο τον κόσμο το πρώτο προϊόν που χρησιμοποιεί το καινοτόμο περιβάλλον χρήστη Microsoft® Office Fluent™.

επρόκειτο για ένα καινοτόμο λογισμικό μέτρησης που αναπτύχθηκε με έμφαση, την ευέλιξεία, εύκολη χρήση και είναι προσανατολισμένο στο περιβάλλον κτήσης γρήγορων αποτελέσματων.

Σημαντικά αποτελέσματα μέτρησης μπορούν πλέον να δημιουργούνται ακόμα ταχύτερα και ευκολότερα.

Περισσότερα...

Video...

Το Metrosoft CM είναι εδώ και πολλά χρόνια η αποδεδειγμένη λύση, καινοτόμο και φιλικό προς το χρήστη λογισμικό μέτρησης που έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με τεχνολογικά κορυφαίες εταιρείες της αυτοκινητοβιομηχανίας, της αεροδιαστημικής, της έρευνας και της βιομηχανίας μηχανικής.

Το Metrosoft CM καλύπτει ολόκληρο τον τομέα της μετρολογίας και εντυπωσιάζει με ένα ευρύ φάσμα των λειτουργιών για τη μέτρηση της γεωμετρίας καθώς και ελεύθερων μορφών επιφάνειες σάρωσης με οπτικούς αισθητήρες ή συστήματα Laser.

Περισσότερα...

evden eve nakliyat

© TechGroup. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

TechGroup Υποστήριξη CNC συστημάτων
Βιομηχανικός εξοπλισμός, Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης

κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia

youtube techgroupfacebook techgroup