Η Tech Group
Phoenix

PHOENIX 3D Σένσορας

- Βέλτιστη ακρίβεια μέτρησης σε συνδυασμό με υψηλή ταχύτητα
Ο οπτικός σένσορας Phoenix διευκολύνει τη μέτρηση σημείων και γεωμετρίες χωρίς επαφή με το αντικείμενο και μπορεί να αντικαταστήσει αισθητήρες αφής μέτρησης
σε συνδυασμό με μηχανές μετρήσεων CMM σε πολλές εφαρμογές λόγω των:
1) συνδυασμού του τριγωνισμού πολλών γραμμών,
2) ανίχνευση αντικειμένου με μαθηματική προσέγγιση και
3) την απλότητα χρήσης και διαδικασιών.
Λειτουργία και τα οφέλη των χρηστών: Ο αισθητήρας είναι άμεσα συναρμολογημένος στις κεφαλές Renishaw PH10M ή PHS1 περιστρεφόμενη κεφαλή με μίααυτόματου συνδέσμου φλάντζα.
Το υβριδικό σύστημα αισθητήρων είναι εξοπλισμένο με υψηλής ανάλυσης CCD κάμερα για την επεξεργασία εικόνας σε X-Y και πολλαπλό τριγωνισμό λέιζερ για τη μέτρηση αποστάσεων του Z.
Η τριγωνοποίηση λέιζερ γίνεται από δύο θέσεις αντιστάθμισης από 90° C, έτσι ώστε δέκα γραμμές πλέγματος λέιζερ να χρησιμοποιούνται στη μέτρηση.
Τα περιγράμματα είναι πάντα κομμένα σε γωνία μεταξύ 45° και 90° κατά τη μέτρηση γραμμικών χαρακτηριστικών, όπως τα προφίλ, ακμές και οι ελλείψεις με αποτέλεσμα τν εξοικονόμηση περιστροφών.
Αυτός ο «εικονικός άξονας περιστροφής" εξοικονομεί επίσης άλλο έναν άξονα και κατά συνέπεια διευκολύνει σε πιο ακριβή αξιολόγηση αποτελεσμάτων με αύξησητης ταχύτητας.


Σχετικά Βίντεο

evden eve nakliyat

© TechGroup. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

TechGroup Υποστήριξη CNC συστημάτων
Βιομηχανικός εξοπλισμός, Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης

κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia

youtube techgroupfacebook techgroup