Η Tech Group
Συστήματα Αυτοματισμού

Σύστημα MER

Η Mitsubishi Electric προσφέρει λύσεις αυτοματισμού παραγωγής που βασίζονται σε διαφορετικές εφαρμογές ανάλογα με τις απαιτήσεις παραγωγής.

Με μια ποικιλία πακέτων αυτοματισμού η Mitsubishi προσφέρει διάφορους τρόπους μεγιστοποίησης της παραγωγηκότητας. Η αυτόματη αλλαγή εργαλείου 20 θέσεων είναι ήδη επαρκής για πολλές εφαρμογές.

Με την ιδιαίτερα δυναμική συσκευή MER οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από την εμπειρία των δύο ηγετών της αγοράς, την Mitsubishi Electric και την Erowa. Διαχειρίζοντας 48 ηλεκτρόδια στο EROWA ITS50 και 6 παλέτες UPC 320 x 320 mm, ο πελάτης κερδίσει σε υψηλή ευελιξία. Το μέγιστο βάρος μεταφοράς είναι 20 kg για ηλεκτρόδια και 80 kg, για τις παλέτες. Η ενσωματωμένη λειτουργία αναγνώρισης καθώς και το σύστημα διαχείρισης λογισμικού MasterCell από τη Mitsubishi Electric εξασφαλίσει ταχύτητα και εύκολο χειρισμό.

Robot + Machine

Σχεδιασμένο ειδικά για την αυτοματοποίηση της παραγωγής εξαρτημάτων, αυτό το σύστημα διαθέτει έναν ευέλικτο, 6-άξονων ρομπότ από την Mitsubishi για παραγωγή κομματιών σε συνδυασμό με Σύρμα ή βύθιση. Το πακέτο έχει σχεδιαστεί ειδικά για παραγωγή χωρίς την παρουσία χειριστή για 24ωρη λειτουργία καθιστώντας το ιδανικό για μικρούς χώρους παραγωγής.

Ψηφιακοί Διαιρέτες

Η Mitsubishi προσφέρει στον επιπλέον εξοπλισμό, ψηφιακούς διαιρέτες ή ατράκτους τόρνευσης για διάφορες εφαρμογές.

Όλα τα συστήματα μπορούν να τοποθετηθούν απευθείας στο μηχάνημα χωρίς την ανάγκη ενός επιπλέον Controller για να οδηγήσουν τα παραπάνω συστήματα. Εξαρτήματα με πολύ μικρή διάμετρο δύσκολο ή αδύνατο να κατεργασθούν σε τόρνους ή ρεκτιφιέ, μπορούν τώρα να παραχθούν σε Ηλεκροδιαβρώσεις Σύρματος εξοπλισμένες με αυτό το νέο σύστημα ακρίβειας.

Υψηλή ποιότητα επιφάνειας και η ακρίβεια με τη βοήθεια Σύρματος EDM είναι πλέον δυνατή με τη χρήση των επιπλέον αξόνων.

evden eve nakliyat

© TechGroup. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

TechGroup Υποστήριξη CNC συστημάτων
Βιομηχανικός εξοπλισμός, Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης

κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia

youtube techgroupfacebook techgroup