Η Tech Group
Erowa AG

Ο οίκος EROWA AG, αναπτύσει, παράγει, προτείνει και διανέμει παγκοσμίως συστήματα συγκράτησης, φόρτωσης, μέτρησης, διαχείρισης, αυτοματισμού σε μεγάλη κλίμακα διαφορετικότητας και ποικιλίας για κάθε μηχανολογική εφαρμογή.Εφαρμογές όπως σε Ηλεκροδιαβρώσεις Σύρματος και Βύθισης Ηλεκτροδίου, Κάθετα και Οριζόντια Κέντρα Κατεργασίας, Τόρνους και CMM. Η EROWA AG ιδρύθηκε το 1970 με έδρα την Ελβετία.   

Προιόντα:

 

Palletisation & Zero-Point ToolingPalletizing
Συστήματα διαχείρισης τοποθέτησης εργοτεμαχίων σε παλέτες. Το όλο σύστημα έχει ακρίβεια θέσης 2μm σε και η τοποθέτηση της – των παλέτας (των) γίνεται σε sec.

 

 

ITSITS
Το αυθεντικό και πιο διαδεδομένο σύστημα συγκράτησης εργοτεμαχίων και ηλεκτροδίων της EROWA με εκατομμύρια συστήματα ανά τον κόσμο. Το ITS είναι ιδανικό για Ηλεκροδιαβρώσεις και κομμάτια με διαστάεις έως  150x150x150mm, η δε, ακριβειά του είναι 2μm.

 


Power ChuckPower_Chuck
Το πιο σύνηθες σύστημα σύστημα συγκράτησης με εφαρμογή κυρίως σε κέντρα κατεργασίας και Ηλεκτροδιαβρώσεις, ιδανικό για δοκίμια με διαστάσεις έως 160x160x250 mm. Το όλο σύστημα έχει ακρίβεια θέσης 2μm.

 

 

 

Production Chuck 210Production_Chuck_210
Το σύστημα αυτό είναι ιδανικό για Κέντρα τόρνευσης και 5-αξονικές μηχανές με ακρίβεια 4μm και μέγιστες διαστάσεις εργοτεμαχίων έως 400 x 400 x 400 mm.

 

 

 

UPCUPC
Σύστημα παλετών EROWA UPC (Universal Power Chuck) το πιο διαδεδομένο σύστημα με εξαιρετική ακρίβεια για το μέγεθος και την εφαρμογή. Εξαιρετικό για Κάθετα και Οριζόντια Κέντρα Κατεργασίας για κομμάτια με διαστάσεις έως 500 x 500 x 500 mm και με ακρίβεια τοποθέτησης 2μm.

 

MTS and MTS+MTS
Το σύστημα MTS (Modular Tooling System) της EROWA είναι ένα “ανοιχτού τύπου” διαχείρισης και επεκτασιμότητας σύστημα δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη την ευελιξία έτσι ώστε η συγκράτηση του δοκιμίου να φθάνει στα μέγιστα όρια φακέλου εργασίας της μηχανής.Η ευελιξία διαχείρισης και επεκτασιμότητας εφαρμόζεται αναλόγως το εκάστοτε εργοτεμάχιο είτε επρόκειτο για ένα MTS τσοκ ή μεγάλες σε διαστάσεις παλέτες με πολλά τσοκ. Η ακρίβεια του συστήματος είναι στα 5μm.Το σύστημα MTS+ αυξάνει τον έλεγχο διαχείρισης και δύναμης συγκράτησης.


CTSCTS
Επρόκειτο για ένα σύστημα συγκράτησης με collet tooling system CTS, ιδανικό για μεγάλου εύρους μικρών και πολλών κομματιών με ακρίβεια μm και ευελιξία στη διαχείριση και προετοιμασία σε δευτερόλεπτα.. Photo: CTS
FTSFine Tooling System FTS είναι ιδανικό για μικρού μεγέθους και μικρού βάρους κομμάτια με μέγιστες διαστάσεις 100x100x100mm. Ακρίβεια: 0.002 mm.

 

PreSetting and Quality ControlCMM
Για τον διαστασιολογικό – ποιοτικό έλεγχο, στη γραμμή παραγωγής ή δίπλα σε ένα ή περισσότερα CNC η EROWA διαθέτει διάφορα συστήματα προετοιμασίας, διαστασολόγισης, μηδενισμού και ελέγχου κομματιών. Το όλο σύστημα συνεργάζεται με οποιοδήποτε από τα συστήματα συγκράτησης της εταιρίας με αποτέλεσμα την εύκολη διαχείρηση, έλεγχο και διόρθωση σε πολύ μικρό χρόνο και χωρίς την απαίτηση του επαναπροσδιορισμού του μηδενικό σημείου αναφοράς.

Automation & Manual HandlingMultiΓια πλήρες αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγωγής κομματιών σε γραμμή παραγωγής ή απλώς σύνδεση αυτοματισμού με ένα ή περισσότερα CNC η EROWA προσφέρει μεγάλη ποικιλία συστημάτων αναλόγως της διαδικασία, τον αριθμό των μηχανών που πρέπει να συνδεθούν την διαφορετικότητα και το μέγεθος των κομματιών.Τα συστήματα δίνουν τη δυνατότητα λειτουργίας για 168 ώρες την εβδομάδα με διαχείριση του συστήματος από ένας κεντρικό Η/Υ.

 

Vices, Cubes & FixturesVice
Συστήματα συγκράτησης όπως 5-αξονικά μεγκενάκια διαφορετικών μεγεθών, πύργοι συγκράτησης για Οριζόντια Κέντρα και πολυμέγκενες για απλές συγκρατήσεις κομματιών είναι διαθέσιμα σε μεγάλη ποικιλία με ακρίβεια μm. 
Photo: Vice
Tooling For Sink & Wire ErosionΣυστήματα συγκράτησης ιδανικά για Ηλεκτροδιαβρώσεις Σύρματος και Βύθισης Ηλεκτροδίου με τεράστια ποικιλία συστημάτων για εργοτεμάχια και ηλεκτρόδια.

evden eve nakliyat

© TechGroup. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

TechGroup Υποστήριξη CNC συστημάτων
Βιομηχανικός εξοπλισμός, Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης

κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia

youtube techgroupfacebook techgroup