Η Tech Group
Αρχική Νέες τεχνολογίες από την Mitsubishi

Νέες τεχνολογίες από την Mitsubishi

NA2400ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ

Οι νέες υψηλής ακρίβειας Ηλεκροδιαβρώσεις Σύρματος από την Mitsubishi Electric χρησιμοποιούν τη νέα τεχνολογία "Swift Optic Communication System", η οποία επιτρέπει επικοινωνία ανάμεσα σε όλα τα συνεργαζόμενα συστήματα σε πραγματικό χρόνο. Μαζί με τη χρήση της τεχνολογίας "Tubular Direct Drives" η οποία χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε Ηλεκτροδιαβρώσεις Σύρματος, το σύνολο αποκτά ένα καινοτόμο πακέτο ακρίβειας, ενεργειακής απόδοσης, και τεχνολογικής υπεροχής.

Η νέα τεχνολογία Tubular Direct Drives προσφέρει την αποτελεσματικότητα των κοχλιών κίνησης - ροπής και της συμβατικής τεχνολογίας Linear Motors σε ένα σύστημα, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τα προβλήματα τα οποία δημιουργούνται από την δημιουργία αύξησης της θερμοκρασίας και την κατανάλωση μεγάλης ενέργειας. Ένα αποτέλεσμα είναι η βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση κατά την κατανάλωση. Επιπλέον, μια νέα προσέγγιση για την κατασκευή της νέας σειράς Ηλεκροδιαβρώσεων Σύρματος NA Essence, αποφεύγεται η άσκοπη παραγωγή θερμότητας.

Η ΝΑ σειρά Essence είναι " ανήκει στην υψηλότερη θέση ακριβείας τωνNA_Tech_Image μηχανημάτων κοπής με σύρμα, θέτοντας νέα πρότυπα στην ποιότητα και παραγωγικότητα στην αγορά», χωρίς αυτέ οι μηχανές να είναι "ειδικά μηχανήματα" με περιορισμένη χρήση.

Και τα δύο μοντέλα της σειράς NA Essesnce είναι σχεδιασμένα για μεγάλο εύρος εφαρμογών χρησιμοποιώντας διαμέτρους σύρματος από 0.05mm έως και 0.30mm στον περιλαμβανόμενο εξοπλισμό. η καλύτερη ποιότητα επιφάνειας είναι επιτεύξιμη με τη νέα Γεννήτρια D-FS (standard εδώ) ως και 0.05μm Ra. το οποίο μπορεί να επιτευχθεί με χρήση απλού σύρματος τύπου Brass, χάρις σ' αυτό η νέα σειρά δεν είναι μόνο αποδοτική αλλά και χαμηλού κόστους χρήσης μηχανήματα.

Επιπροσθέτως, η νέα Γεννήτρια D-FS έχει καλύτερο έλεγχο της κάθετης θέσης των σπινθήρων επιτυγχάνοντας την καλύτερη δυνατή παράλληρότητα.

Επίσης η νέα σειρά φέρει το νέο High-End Controller της Mitsubishi σειρά Advance CNC και αρίθμητες αυτόματες λειτουργίες με βελτιστοποιημένη απόδοση στο νέας γενιάς "Optical Servo Drive System"  κάνοντας την καθημερινή εργασία πιο εύκολη, χωρίς προβλήματα.

Περισσότερα για τα μοντέλα ΝΑ...

Video...

evden eve nakliyat

© TechGroup. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος

TechGroup Υποστήριξη CNC συστημάτων
Βιομηχανικός εξοπλισμός, Εταιρία Περιορισμένης Ευθύνης

κατασκευή ιστοσελίδων | προώθηση ιστοσελίδων: ClickMedia

youtube techgroupfacebook techgroup